Slik fungerer det

Etter mye arbeid med å få til en strukturert behandling, ved henting av panten, har vi inngått et samarbeid med Infinitum. De drifter pantesystemet for drikkevarebokser og plastflasker med pantemerke og henter inn pant over hele landet. 

Om dere ikke er en bedrift, men andre ordninger som private, et arrangement eller lignende. Send oss gjerne en e-post, da dette krever litt mere skreddersydde løsninger.

Er dere en bedrift, og ønsker å være med på vår panteordning, må dere melde dere inn i Infinitum. Det koster dere ingenting å være medlem i Infinitum.

Når innmelding er registrert vil dere motta en bekreftelse og et kundenummer, som regel noen dager etter innmelding. Når dere har fått kundenummer, kan dere bestille poser. Pant mot kreft betaler for posene.

Her kommer en forklaring på hvordan påmeldingskjemaet til Infinitum skal fylles ut. Om det er noen som synes det er vanskelig, kan dere ta kontakt med oss, så hjelper vi dere med det.

Fremgangsmåten for å melde seg inn er som følger:

Gå til Infinitums hjemmeside, infinitum.no, menyvalg:
pantemottak/manuelle mottak/bli medlem (direkte link). Bruk f.eks. Google Chrome nettleser, ikke IE. Skjemaet skal fylles ut iht. veiledning med unntak av feltet «Bankkontonummer for utbetaling av pant» etter som panten skal utbetales til andre enn den som samler inn.

Viktig. I felt «Bankkontonummer for utbetaling av pant» skal det benyttes «Pant mot Krefts bankkontonr :  13211671097
Spørsmålet: «Ønsker pantavregning (kreditnota) sendt på? Her velges «E-post», og så må dere fylle inn vår e-postadresse for pantavregning: pantmotkreft@ebilag.com
Felt: «Annen info»: Her skrives PANT MOT KREFT

Henting av pant bestilles enkelt her.

Om noen synes det er vanskelig å bestille henting av pant via nettet til Infinitum, kan vi være behjelpelig med dette.

Trenger dere mer materiell, kan dere enkelt sende oss en mail på: post@pantmotkreft.no

Støtt vårt arbeid

Vipps: 558260
Bankkonto: 1321.16.71097

Trykk her for info om grasrotandel